Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Фред заяви, че представянето му за тима се е подобрило, откакто си партнира в средата на терена със сънародника си Каземиро. Двамата бразилци направиха много силен мач при успеха с 2:0 над Тотнъм в сряда, а Фред дори реализира първия гол в срещата.

Двубоят срещу "шпорите" бе третият пореден, в който мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг залага на Фред и Каземиро в халфовата линия, като двамата изместиха от титулярния състав датчанина Кристиан Ериксен и шотландеца Скот МакТоминей.

"Много съм щастлив да играя до Каземиро. Той е ключов играч в националния отбор на Бразилия, където двамата играем заедно. Много е важно, че мога да играя рамо до рамо с него, защото това подобрява и моето представяне. Каземиро и МакТоминей са много важни футболисти за нашия отбор. Всички са наясно с качествата на Каземиро и колко важен е той за Манчестър Юнайтед. Скот също е чудесен съотборник", коментира цитираният от БТА Фред.

Манчестър Юнайтед, който е пети в класирането на Висшата лига, гостува в събота на четвъртия Челси. Разликата между двата отбора е една точка.

Снимка: БГНЕС