Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг говори след поражението на неговия тим в дербито на Манчестър. "Червените дяволи" загубиха като домакини от Манчестър Сити с 0:3 в последен мач от 10-и кръг на Висшата лига.

"Не искам да коментирам дузпата. Видях повторение, но ще запазя мнението си за себе си. Наистина не искам да казвам нищо", заяви нидерландецът.

"През първото полувреме следвахме плана перфектно, но дузпата промени мача. През първите 45 минути бяхме чудесни. Защитавахме се добре, затваряхме пространствата, пресирахме. Андре Онана имаше само едно голямо спасяване, те почти не създадоха нищо. Ние имахме добри положения за гол, но не се възползвахме", каза Тен Хаг, цитиран от фокус.

"През първата част бяхме дисциплинирани. Сами видяхте колко успешно им се противопоставихме. При втория гол допуснахме груба грешка. Много от играчите ми бяха в слаба позиция и те ни вкараха чудесно попадение. Изпуснахме строя за малко и това бе достатъчно за тях, но пък през първата част бяхме перфектни", каза още наставникът на Юнайтед.

"Когато играеш срещу Сити, трябва да си перфектен, ако искаш да спечелиш точки. Не ти трябва помощ, но също така и нищо не трябва да е срещу теб в този ден", завърши Тен Хаг.