Къде се скри Мохамед Салах? Този въпрос си задаваха много почитатели не само на египетския нападател и Ливърпул, но и на английския футбол.

Профилите на Салах в социалните мрежи неочаквано изчезнаха преди три дни и това събуди интерес сред последователите му. За последно той написа в"Туитър, че през 2019 г. е дошло време "да се свържем, наистина".

В Инстаграм най-добрият футболист на Африка има 23 милиона последователи, а в Туитър - 7.7 милиона. Част от тях провокираха вълна от предположения на какво се дължи изчезването му от социалните мрежи. 

Едно от тях беше, че целта му е да се съсредоточи във важните мачове по пътя към мечтата за шампионска титла с Ливърпул. Оказа се, че в основата на скриването му стои умел маркетингов ход, пише "Дневник".

Най-напред преди два дни DHL Express Egypt публикува в профилите си в Инстаграм, Фейсбук и Туитър: "Стигнахме до Мо Салах и можем да ви свържем с него."

Почитатели на Салах оцениха положително хода и поздравиха компанията. "Моля, свържете ме със Салах", написа потребител във Фейсбук, а от DHL му отвърнаха да следи темата. В петък следобед звездата на Ливърпул се завърна в социалните мрежи. Той публикува своя снимка как отваря пакет, получен чрез DHL.