Бившият бранител на Ливърпул Джейми Карагър смята, че мърсисайдци нямат дълбочина на състава и отстъпват по този показател на Манчестър Юнайтед.

Вчера Ливърпул завърши само 1:1 при гостуването си на Уест Хям и авансът пред Манчестър Сити се стопи на три точки.

"Още вчера казах, че Манчестър Юнайтед има по-добър състав от Ливърпул. Хората навярно сметнаха това мое изказване за странно, но според мен вече забелязваме знаци, че това е точно така", сподели Карагър пред "Скай спортс".

"Клоп направи грешка с десния бек, оставяйки Клайн да си тръгне. Зная, че Натаниел имаше контузии, но няма нужда да го оставяш да си тръгне, трябва да го задържиш."

"В момента Джеймс Милнър има два мача на фланга и човек не може да повярва, че той е играл добре като ляв бек толкова дълго време. Изглежда като футболист, който не е на позицията си."

"Наби Кейта, за когото се платиха много пари, изглежда кротък и продължава да губи топката. Фирмино на прилича на себе си. От Салах не видяхме нищо вчера. Ливърпул не изглежда като отбора от предходните седмици."

"Смятам, че снощи можеха да се открият доста разочарования. Имаше слабо представяне от доста хора. Не можех да повярвам колко е зле Ливърпул, но пък тимът продължава да бъде на върха. Дори да изостанат с точка или две от Сити и Тотнъм, те все още ще са в борбата за титлата", каза още Карагър.