Легендата на Ливърпул Роби Фаулър засипа с комплименти работата на Юрген Клоп и обяви, че през миналия сезон мърсисайдци са имали само един проблем - Манчестър Сити.

Както е известно, Ливърпул стана вицешампионът с най-голям точков актив в историята, след като събра 97 точки - с една по-малко от "гражданите". Освен това настоящият европейски клубен шампион беше допуснал само едно поражение за изминалата кампания в шампионата.

"Пътят към титлата е дълъг и ще се разиграват още много точки. Но начинът, по който играе Ливърпул и направо невероятен. Само като се сетим за миналия сезон... Тогава Ливърпул имаше само един проблем и неговото име е Манчестър Сити", започна бившият снайперист.

"Ливърпул беше толкова силен и през миналия сезон. И очевидно през този сезон проблемът на Манчестър Сити се казва Ливърпул, който е просто невероятен."

"Страшното за останалите е, че Ливърпул дори не е достигнал най-високите стандарти, на които е способен. Юрген Клоп е сглобил един невероятен отбор", добави Фаулър.