Футболистите на Ливърпул са доволни от новото споразумение между отбора и мениджъра Юрген Клоп, заяви звездата Трент Александър-Арнолд. Германският специалист ще остане в Мърсисайд до лятото на 2024-а година, но вече почти достигна върха - Ливърпул спечели Шампионската лига и е категоричен фаворит за титлата в Англия.

"Той вече показа, че е мениджър от световна класа, а защо не и най-добрият от всички. Клоп направи нещо специално с този отбор и именно заради това феновете го обожават. Той просто пасна перфектно, привлече играчи и ги вдигна на неговото ниво. Благодарни сме, че имаме мениджър като него и искаме да работим заедно възможно най-дълго", каза той.

Александър-Арнолд говори за официални клубен уебсайт след победата с 2:0 срещу Уотфорд. Тя не дойде никак лесно, но "червените" все пак спечелиха с голове на Мохамед Салах, а следващото предизвикателство за отбора е световната клубна купа.

"Искаме да печелим и за нас само това е важно. Ще пробваме да продължим серията ни и да вземем още един трофей. Искаме да бъдем отбор от най-висока класа и за да станем такъв, ние сме длъжни да печелим купи", добави десният бек.