Треньорът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че неговият отбор е вкарал много странни голове при успеха с 3:2 над Уест Хям, който дойде след обрат на лидера във Висшата лига.

Мърсисайдци сензационно се оказаха в ролята на догонващи в началото на второто полувреме насред своя "Анфийлд", но изтръгнаха победата и вече са само на четири успеха от историческа първа титла от 1990 година насам.

"Наистина ми хареса как започнахме. Вкарахме прекрасен първи гол, но след това не бяхме добри при вторите топки. Страдахме в тези ситуации и това даде добро усещане на нашия съперник", сподели германецът.

"За нас стана трудна и през първото полувреме позагубихме от търпението си. Те вкараха втори гол и аз трябва да го анализирам. Ние трябваше да запазим спокойствие в този момент."

"Смятам, че вкарахме малко странни голове. А най-красивият от всички не беше зачетен, защото Садио беше в положение на тънка засада. Това беше точно футболът, който искахме да играем. Всички наши голове бяха странни. Но трябва да изстискаш победата. Това и сторихме за трите точки."

"Има много неща, които трябва да подобрим, но когато мачовете станат толкова много, не може да си винаги брилянтен. Опитваме се даваме най-доброто, на което сме способни. Хареса ми отношението на отбора", добави Клопо.