Ливърпул вече е изчерпан отбор и има нужда да привлече Джейдън Санчо от Борусия Дортмунд и Тимо Вернер от РД Лайпциг, за да има ново вдъхновение. Това обяви бившият полузащитник на мърсисайдци Джейсън МакАтиър.

В последно време "червените" не играят на познатото високо ниво и отпаднаха от Атлетико Мадрид на 1/8-финалите в Шампионска лига. Все пак отборът е само на 2 победи от титлата в Англия, но Висшата лига е прекратена до второ нареждане заради коронавируса, който е на път да блокира целия свят.

"Ливърпул е изчерпан и Юрген Клоп трябва да се справи с този проблем спешно. Това се натрупваше известно време и никой, който е гледал Ливърпул всяка седмица, не е изненадан. Те тръгват със 100 километра в час от първия сигнал и правят това, откакто Клоп е начело на отбора. Станах шампиони на Европа, сега са на път да спечелят титлата в Англия. Но има цена за това, защото не можеш да поддържаш такова темпо. В един момент това щеше да се случи".

"Тройката нападатели е на предела и трябва промяна. А това означава, че през лятото е време да се привлекат хора като Джейдън Санчо и Тимо Вернер. Решението за това трио не е да го разбиеш веднага, но Мо Сала, Садио Мане и Роберто Фирмино не могат да правят това вечно, така че това лято Клоп да планира за бъдещето. Също така, отборите ги разкриха. Тройката нападатели има определен начин на игра и отборите в момента разбраха как да се бранят срещу тях"