Легендата на Ливърпул Стивън Джерард може да поеме клуба на сърцето си някой ден и със сигурност мисли за тази възможност, смята бившият му съотборник Джейми Карагър.

Според куп специалисти това може да стане през лятото на 2024 година, когато изтича договорът на Джерард с Глазгоу Рейнджър,с както и контрактът на Юрген Клоп с мърсисайдци.

"От Рейнджърс в Ливърпул е голям скок. но тъй като говорим за Стивън Джерард, той може да направи този скок, тъй като поне клубът няма да е твърде голям за него", сподели Карагър, цитиран от Goal.com.

"Но дали да водиш Рейнджърс е достатъчно, за да натрупаш нужния опит за Ливърпул? А и дали Ливърпул трябва да потърси най-добрия възможен мениджър или да се довери на човек, който познава клуба?"

"Стивън вече е мениджър и съм сигурен, че мисли за Ливърпул. Той иска да води клуба. Франк Лампард стана мениджър, защото искаше да води Челси. Джон Тери също. Тиери Анри иска да води Арсенал."

"Очевидно те не искат да го правят 30 години, но всеки един от тях иска да води своя клуб. Може би след Рейнджърс Стивън ще води по-малък клуб от Висшата лига и после ще поеме Ливърпул."

"Може би за него е най-добре сега да стои в Рейнджърс, така е най-добре за двете страни. В един перфектен свят голямата оферта идва и ти искаш да си напълно готов за нея", добави Карагър.