Бившият нападател на Ливърпул Джон Олдридж скочи на всички, които искат сезонът в английската Висша лига да бъде анулиран, с което мърсисайдци биха се простили с първата си титла от 1990 година насам.

Както е известно, на Острова има такива настроения, а Тотнъм и Уест Хям са сред клубовете, които държат кампанията да се пише "нулева", навярно заради кошмарните си резултати.

"Тези, които искат сезонът във Висшата лига да бъде прекратен заради коронавируса са глупаци. Те направиха така, че да изглеждат глупаво, арогантно и алчно", изригна Олдридж пред Liverpool Echo.

"Голяма част от тях трябва да го знаят по-добре. Особено онези, които управляват футболни клубове. Сякаш някои от тях изпадат в паника. И не става дума за футболната ситуация, а за бизнес."

"Не може просто да отпишеш целия сезон. Това ще се отрази на клубовете, играчите, феновете. На всички заплати, които са били платени за мачовете. За мен това ще е пълно безумие."

"Ако футболът трябва да се играе без фенове, за да може сезонът да завърши, нека бъде така. Феновете на Ливърпул също няма да са доволни, но ние ще го приемем, за да вземем това, което ни принадлежи. Защото титлата е наша. И никой не може да ни я отнеме."

"Ливърпул беше напълно брилянтен този сезон и е над всички. Ливърпул направи нещо невиждано досега. Ливърпул разкъса шампионата на парчета. Сити спечели предишните две титли, но Ливърпул беше много добър този сезон. Най-добрият отбор, на километри пред останалите", добави легендата.