Бившият полузащитник на Ливърпул Стивън Джерард чака с нетърпение да разбере колко успешен може да бъде настоящият отбор на червените, който вече спечели три значими трофея и е на път да наруши 30-годишната "суша" без титла в английското първенство.

Бившият капитан на отбора заяви в интервю за "Скай Спортс", че е наистина впечатлен от "психическата устойчивост" на отбора на Юрген Клоп:

"Изглежда, че те стават все по-силни с всеки изминал сезон. И в нашия състав (с който Джерард изгуби битката за титлата срещу Сити) имахме добри професионалисти и силни психически играчи, но те изглеждат така от първия до 26-ия човек в групата. Просто са чудовища и сякаш мислят като един".

"Имаме състав с подобен манталитет и съм наистина въодушевен за следващите няколко години. Те имат много добра възможност да бъдат един от най-успешните отбори на Ливърпул, а ние, феновете, искаме точно това".

"Вече няколко години поред тези футболисти са феноменални, а през миналия сезон само късметът ги спря за титлата. Тя просто зависеше от това колко добри ще бъдат от Манчестър Сити до последния съдийски сигнал", допълни мениджърът на Рейнджърс.