Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп беше видимо разочарован след унизителното поражение с 2:7 от Астън Вила, който се бореше за своето оцеляване до последно през миналия сезон.

Сезон, в който пък мърсисайдци тотално доминираха и сложиха край на 30-годишната си суша без титла.

"Мисля, че им подарихме всеки един от головете и двубоят тръгна в една посока. Имахме своите добри моменти, но те не доведоха до нищо повече от двата гола на Салах", заяви германецът.

"Добрите моменти на Астън Вила доведоха до добри положения или голове. Това бе голямата разлика. Ние направихме всичко, което не трябва да се прави в един мач. Но в случая е необходимо да поздравим и противника, защото те ни принудиха да направим тези грешки."

"И преди сме получавали подобни попадения, но този път реакцията ни не бе добра и напълно изпуснахме инициативата. Случилото се тази вечер бе неочаквано, като че ли събрахме всички грешки и провали в един мач. Дано бързо се съвземем от този момент."

"Ние не играхме небрежно, а просто лошо. Признавам го, няма как да го променя. Бих предпочел в следващите дни да имаме занимания, за да можем да говорим за това, но сега момчетата отиват на лагер с националните си отбори. Дано се върнат здрави, за да се подготвим за дербито с Евертън", добави Клопо.