Мениджърът Юрген Клоп не пожела да потвърди спекулациите в медиите, че Ливърпул се е оттеглил от надпреварата за трансфер на английския футболен национал Джуд Белингам от Борусия Дортмунд. 

Мениджърът на "червените" все пак заяви на пресконференция в петък, че клубът не може да си позволи да хвърля постоянно големи суми. The Athletic твърди, че Белингам ще струва 130 милиона.

"Честно казано, няма какво да кажа по този въпрос. Ако ние не говорим за футболисти, които искаме или не искаме да привличаме, какъв е смисълът да коментирам тези спекулации сега? Не говоря просто за футболиста Джуд Белигам, а питам защо трябва да повдигаме въпроса за неща, които на теория не можем да имаме. Не можем да привличаме по шестима души всяко лято и всеки да струва по 100 милиона. Това е ясно", заяви цитираният от БТА Клоп.

"За всеки клуб е важно да разбере с какво разполага и след това да работи с това. Говоря за това колко пари имаш на разположение и как ги харчиш. Когато искаме някого, ние хвърляме всички усилия в тази посока. Има обаче случаи, в които нямаш място в тази надпревара".

Снимка: БГНЕС