Мохамед Салах беше един от ключовите играчи в отбора на Ливърпул през този сезон, но е готов да се присъедини към многото звезди в Саудитска Арабия.

„Дните на египтянина на Анфийлд са преброени, предвид офертите, които пристигнаха от Саудитска Арабия“, пише порталът Fichajes.net, цитиран от "Труд".

На "Анфийлд" са наясно, че рано или късно ще трябва да се примирят с факта, че ще останат без Салах, затова търсят негов заместник и изглежда най-накрая са го намерили. Според английските медии "червените" са решили да привлекат Майкъл Олисе от Кристъл Палас на позицията дясно крило.

Роденият в Лондон французин, който се оценява на 50 милиона евро, отбеляза 11 гола и направи 20 асистенции в 80 мача във всички турнири, откакто се присъедини към Кристъл Палас през 2021 г. 22-годишният футболист премина през академиите на Арсенал, Челси и Манчестър Сити.

Той играе много добре този сезон и има пет гола в девет мача от Висшата лига, а срещу Брентфорд преди дни отбеляза два гола. Той пропусна голяма част от сезона поради контузия, но се завърна в игра в средата на ноември.