Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти опита да запази спокойствие след лошите новини свързани с контузени играчи. 

Снощи столичани биха Севиля с 2:1, но загубиха Хамес Родригес да около 2 месеца и Серхио Рамос да 3 седмици. Сега на състава предстои дерби с Атлетико, а скоро се подновява и борбата в Шампионската лига. 

„За съжаление двамата няма да могат да играят и това е неприятно, защото ще загубим част от опита си, но не съм притеснен, защото разполагаме и с други варианти и с не по-малко добри играчи” коментира специалистът. 

„Важно е да победим Атлетико, за да прекъснем лошата си поредица срещу тях. Ще бъде трудно, но оставаме уверени. Рано е да мислим за титлата. Най-важен е следващият двубой. Кристиано ще се върне и без съмнение ще ни помогне, но най-важното е да запазим колективното ниво на представянето си” добави той. 

„Срещу Севиля постигнахме целта си и през второто полувреме трябваше да решим всичко, защото имахме положения. В края е нормално да имахме проблеми, защото съперникът е опитен. Най-важно е, че победихме, но авансът ни определено не е решаващ” изтъкна Анчелоти. 

„Хесе започва да се връща към нивото си от миналата година. Той работи много сериозно и направи отличен мач и не само в атака, но и в защита, което може само да ни радва. Бейл също бе на ниво. Важно е да има баланс и желание у футболистите и всичко ще бъде наред” каза още наставникът.