Бранителят на Реал (Мадрид) Даниел Карвахал също както своя наставник в тима Сантяго Солари бе крайно разочарован след позорната домакинска загуба с 1:4 от Аякс и отпадането на 1/8-финалите в най-комерсиалния турнир.

"Кралете" спечелиха последните три издания на Шампионската лига, но сега се сринаха и в крайна сметка станаха за резил пред цял свят с тъжното си представяне.

"Ние бяхме крале в последните три издания на турнира, но вече сме аут. Знаем колко трудно е да печелиш в Европа. Тази загуба определено боли, както и самото отпадане", обяви бранителят по време на пресконференцията след мача.

"Не мисля, че някога съм се чувствал толкова разстроен, не знам как да обясня чувствата ми в момента. Всичко ни се изплъзна в рамките на една седмица. Не можем да търсим никакви извинения за представянето ни тази вечер. Аякс дойде на нашия стадион и показа най-доброто от себе си като игра. Заслужено ни победи и заслужено продължава напред".

"Повярвайте ми, не е лесно да влезеш в строя след две домакински загуби от Барселона. Подходът ни за мача бе такъв, че искахме победата. Две грешки обаче направиха така, че противникът вкара два бързи гола, а това утежни много нещата за нас".

"Направихме добър старт на второто полувреме, но после амстердамци направо ни "убиха". Имаме млад отбор, има място за подобрение, но сезонът за нас на практика почти приключи", каза още той.