Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти няма да може да разчита на цял отбор за утрешното гостуване на Атлетик Билбао. Аут за двубоя заради положителни тестове за коронавирус са Лука Модрич, Родриго, Марко Асенсио, Гарет Бейл, Марсело, Андрей Лунин, Иско и Давид Алаба. Дани Карвахал и Себайос са контузени, а Каземиро – наказан.

Италианският специалист призна, че проблемът с многото отсъстващи може да го накара да промени схемата на игра. „Липсват ни много играчи. Може и да променя схемата за предстоящия мач, за да използвам максимално наличния състав.

Системата 4-3-3, с която играем по принцип, работи отлично за нас. Нямам нито едно дясно крило обаче. Тепърва ще решавам какво да правя”, сподели Анчелоти на пресконференцията преди мача, който ще бъде последен за годината в Ла Лига.

Една от малкото добри новини за него е представянето на наскоро завърналия се в игра Еден Азар. Според испанските меди прибавянето на белгиеца към атомното дуо Бензема-Винисиус може да се окаже решението на проблемите на Татко Карло.