Френският национал Килиан Мбапе заяви, че е щастлив в ПСЖ, но бъдещето му все още не е ясно. Договорът на Мбапе изтича в края на сезона, а той е сред основните трансферни цели на Реал Мадрид. Двата тима се срещнаха във вторник вечер в осминафиналите на Шампионската лига, а ПСЖ победи с 1:0 в първия двубой с попадение точно на Мбапе.

"Не съм взел решение за бъдещето си. Играя за Пари Сен Жермен в момента, един от най-добрите отбори в света. Давам най-доброто от себе си, а после ще видим какво ще се случи през следващия сезон", заяви Килиан Мбапе пред "Movistar".

"Направихме добър мач. Винаги искам да помагам на отбора си и не се разсейвам. Вторият мач предстои и все още нищо не е решено. Чака ни труден двубой, но ние имаме предимство и ще излезем уверени на терена", добави той.

Мбапе вече има 22 гола и 16 асистенции във всички турнири за ПСЖ през настоящия сезон.

"Как да игнорираш приказките за трансфер? Лесно е, трябва просто да играеш футбол. Задаваме прекалено много въпроси, а говорим за Пари Сен Жермен и Реал, два големи отбора. В момента съм играч на ПСЖ и съм щастлив", повтори французинът пред Canal Plus.