Бившият нападател на Барселона Самуел Ето'о е на мнение, че стрелецът на ПСЖ Килиан Мбапе има качествата да достигне нивото на живата легенда на каталунците Лионел Меси. Африканецът е на мнение, че въпреки славата, Бълхата е все същият смирен играч, какъвто е бил на старта на кариерата си.

"Ако Килиан се грижи добре за себе си, ако разбира какво се случва около него, то тогава той е бъдещият Меси", отсече камерунецът пред френския вестник "Екип".

"Има толкова много неща, за които трябва да мислиш, ако искаш да имаш страхотна кариера, които нямат нищо общо с качествата на играчите. Това важи дори ако си ненормално добър. Надявам се да имам възможността да говоря с него някой ден. Килиан може да достигне нечовешката ментална сила, която има Лео Меси."

"Видях как Лео расте в Барса. Той прави нещата да изглеждат толкова лесни, създавайки опасност всяка секунда. Той е уникален, но все още е онова малко дете, което видях през 2004 година - дисктерен, тих, срамежлив. Някои други играчи полудяха от славата, но не и той", добави Самуел.