Спряганият за сигурно ново попълнение на Рома футболист Малкъм е на път сензационно да премине в Барселона, гръмнаха испанските медии.

Както е известно, "вълците" се бяха разбрали с Бордо за правата на крилото, плащайки 30 милиона евро. В последния момент обаче каталунците предложили 40 милиона евро и техничарят се отказал от италианската авантюра.

Интересното е, че обаждането от Барселона хванало 21-годишния играч на път за Ботуша, където трябвало да премине медицински прегледи.

Според вестник "Дейли мейл" от Барса са се решили на подобен ход, тъй като не очакват Челси да пусне на стадион "Ноу Камп" крилото Вилиан, който е сред основните трансферни цели на испанския шампион.

Потребители в интернет изразиха мнение, че ходът на Барса не е случаен. С трансфера на Малкъм, измъкнат от лапите на Рома, каталунците си отмъщават за фиаското от миналия сезон.

Както е известно, Рома сензационно елиминира "блаугранас" на четвъртфиналите в Шампионската лига след загуба с 1:4 в Испания и победа с 3:0 на Ботуша.