Суперзвездата на Барселона Лионел Меси коментира не само снощния мач с Лион, в който изригна с два гола и две асистенции, но и шоуто от Торино във вторник, когато големият му съперник Кристиано Роналдо изрита Атлетико Мадрид от Шампионската лига с хеттрик.

"Кристиано и Ювентус бяха изключителни. Аз останах много изненадан и впечатлен от победата им с 3:0, защото смятах, че Атлетико ще се представи много по-добре, че ще играе много по-силно. Но Ювентус ги преодоля. А Кристиано имаше една наистина магическа вечер с три гола", сподели Бълхата.

"Нямам предпочитания за жребия за четвъртфиналите. Нека изчакаме и ще видим кой ще ни се падне. Сити, Ювентус, Аякс - всички са добри. Ливърпул играе силно в атака и го показа в Мюнхен. Ще е трудно срещу всеки от тях."

"Имаше момент от мача ни срещу Лион, в който страдахме и това беше ненужно, защото контролирахме играта. Те не бяха сторили съществено до попадението си. После стана 3:1 за нас и ние се успокоихме, а после намирахме повече свободни пространства", каза още Лео, който се изравни с Шави по брой победи с екипа на каталунския колос. Двамата имат по 476 успеха. 

Разликата обаче е, че Меси е имал нужда от едва 673 мача, а докато бившият капитан на отбора е изиграл 767 двубоя.