Напрежението в испанския шампион Барселона не спира да се покачва!

Голямата звезда на каталунците Лео Меси явно вече не успява да сдържа нервите си и е скочил на още един съотборник, пише "Ел Паис".

След свадата на шесткратния носител на Златната топка с Жерард Пике, сега аржентинският национал е размахал пръст и на вратаря Марк-Андре Тер Стеген. Това се е случило на последната тренировка преди отпадането от 1/4-финалите за Купата на Краля след 0:1 от Атлетик Билбао. Причина за скандала е била борба за топката, в която германският национал е влязъл грубо.

Четете всичко за драмите в Барселона тук

Проблемите в Барса следват един след друг. Меси е в обтегнати отношения и със спортния директор Ерик Абидал. Той заяви, че част от футболистите не са се раздавали на 100% преди уволнението на Ернесто Валверде, който беше сменен с Кике Сетиен.

Това вбеси аржентинският гений и той поиска от бившия си съотборник да назове конкретни имена. Драмите на "Камп Ноу" веднага породиха слухове, че е възможно Меси да напусне в края на сезона.

Името му е свързвано с Манчестър Сити и според различни информации в договора му има клауза, която позволява да си тръгне без пари през лятото.