Наставникът на Барселона Роналд Куман не скри огромното си разочарование от загубата с 0:2 от Атлетико Мадрид снощи. Така кризата при каталунците се задълбочи, а нидерландецът флиртува с уволнението.

"Ние заслужавахме повече в този мач, но както почти винаги двубоите се решават от малки детайли. Ние не се възползвахме от възможностите си. При головете им оставихме твърде много свободни пространства", започна Куман. 

"Ще изглеждаме по-добре, когато контузените ни футболисти се завърнат. Срещу Атлетико чистите ситуации се създават трудно и ние трябваше да сме по-прецизни при завършването на атаките. За Атлетико мачът стана по-лесен след откриването на резултата."

"Дали чувствам подкрепа от страна на ръководството? Да. Но съм наясно, че всеки треньор е зависим от резултатите. Чух се с президента Жоан Лапорта и обсъдихме доста теми. След паузата за националните отбори имаме три мача, които задължително трябва да спечелим", завърши своя коментар легендата.

Специалистът визира домакинствата на Валенсия и Реал Мадрид в Ла Лига, както и срещата с Динамо Киев в Шампионската лига на 20 октомври на "Ноу Камп".