В момента, в който се говори за трансфер на Кристиано Роналдо в Атлетико Мадрид, отново е актуално и завръщането на големия му съперник Лионел Меси в Испания. 

През последните дни в пресата се шуми около сделка на аржентинеца с Барса, като дори президентът на клуба Жоан Лапорта призна, че се чувства "задължен" на "10-ката". Има ясна воля за възстановяване на добрите отношения с футболиста от Росарио. Неговото напускане на Барса породи напрежение, което все още съществува.

Аржентинецът има още една година от договора си с Пари Сен Жермен и Барса не обмисля операцията в момента. Разбира се, през 2023 година, ако е свободен, това ще бъде оценено от спортното ръководство като възможност. Сега остава да видим дали Лео мисли същото, уточнява "Труд". 

Меси още не е коментирал изявленията на Шави и Лапорта за евентуалното му завръщане, но миналата година си тръгна със сълзи на очите. И със сигурност би искал да изживее отново любовта на феновете.

Каталунските медии обаче припомнят, че Меси е останал безкрайно обиден на президента Лапорта миналото лято, тъй като се е почувствал излъган за своето оставане в клуба. И не е ясно дали Лео наистина е готов на завръщане в клуба на сърцето си...