Централният защитник на Славия Мартин Георгиев почти сигурно няма да се върне в Барселона, откъдето дойде в „Овча купел“. От ръководството на белите обявиха, че той ще е под наем при тях и после ще отиде пак при каталунците. Те обаче засега не са склонни отново да го приберат, разбра „Тема Спорт“.

През по-голяма част от пролетния дял Георгиев оставаше на пейката, а някои пъти дори и извън групата. Заради това, а и най-вече изявите му, са накарали Барселона да го остави в Славия и за есента. Такива са намеренията на каталунците спрямо родния младежки национал.

Няколко клуба от Първа лига пък следят изкъсо ситуацията около играчи на белите. Става въпрос за Галин Иванов, Тони Тасев, Крис Добрев и Виктор Генев. И четиримата са с изтичащи договори, които не са подновени.

Най-сериозен е интересът към Тасев. Галин Иванов пък изчаква да види как ще се развие и ситуацията със старши треньора Златомир Загорчич.

„Изтича ми договорът, не съм говорил с ръководството. Ще преценим след края на сезона кое е най-доброто за мен“, каза Иванов след победата над Славия в Коматево, която той донесе с гола си в 33-тата минута.

Заги пък недоумяваше съдийските отсъждания, като на няколко пъти си изливаше гнева върху реферите. С успеха белите се върнаха в битката за седмата позиция.

„Винаги трябва да сме оптимисти и да мислим в посока класиране за Европа. Ще е тежко, но ще се опираме. Вече мислим за мача с Арда и се надявам да съберем достатъчно точки, след това ще видим какво е положението“, каза сърбинът.

Снимка: Lap.bg