Нападателят на Левски Лукаш Гикевич заяви, че не е голям проблем отстраняването му от първия отбор.

Още по темата

 

Треньорът Стойчо Стоев отлъчи поляка заради системно нарушаване на клубния правилник. Чашата на търпение към него преля, след като се скара с Борислав Цонев кой да изпълни дузпата срещу Марек в Дупница.

В крайна сметка наставникът на „сините“ се спря на младока, който не сбърка от бялата точка и оформи крайното 3:1 за Левски.

„До няколко дни ще обясня ситуацията. Сега не искам да коментирам. Не е голям проблема. Всичко ще се оправи и ще бъде, както е било преди”, каза Гикевич пред onet.pl.

Той говори и за днешния реванш за Купата на България срещу Лудогорец. Мачът започва в 18:45 часа и можете да го проследите на живо в Gol.bg. Първата среща в Разград завърши 0:0.

„Голямата цел на Левски е да спечели Купата на България. Само на един мач сме от финала. Ако го спечелим, това ще е нашият билет за Европа. Факта, че не играем в първата шестица, е голяма загуба за клуба, но искам да кажа, че имаме сериозен шанс да спечелим Купата. Първият мач завърши 0:0. Със сигурност те ще се хвърлят здраво, но ние сме добър отбор и ще спечелим“, добави полякът.