Привържениците на ЦСКА-София от фракция "Сектор Г" излязоха с декларация срещу Левски. Тя е по повод предстоящото дерби между двата отбора, което ще се играе на 15 октомври на "Васил Левски".

Декларацията без редакторска намеса:

"Идва дерби, нека ги приключим!

Приятели, датата 15.10 наближава. Нали знаете какво ни предстои на този ден? Идва време за поредната ни лекция пред сините приятелки. Сега е моментът обаче да ги приключим! Да ги закрием и да ги оставим да си мерят пишките (съмнително е, че имат такива) с интимните си партньори от „Лаута“.

Ние обаче нямаме опция „кафе, зала, бус“, нямаме „богат чичко“, който ще ни поднесе всичко наготово. Трябва да се справим сами! Както го правим в последните години.

Вече сме готови с визията и проектите. Необходими са 15 хиляди лева. Сума, която ще ни изстреля за пореден път в световните видеообмени и Европа отново ще говори за нас.

Два дни след стартирането на събирането на средства сумата по нашата сметка вече е 1500,65 лв., включвайки парите от урните на мача с Черно море. Очаквайте подробна информация за вашите дарения с течение на кампанията.

Ще го направим ли? Ще съберем ли сумата? Ние вярваме, че можем! Бъдете част от поредната златна страница, която ще напишем.

Ето и начините, по които можете да дарявате:

Райфайзен Банк
Титуляр: Момчил Димитров
IBAN: BG89RZBB91551007356274

PayPal и Skrill акаунти
fcsektorg@gmail.com

Заедно можем всичко!".