Левски вече е в напреднали прегово­ри с осем родни фут­болисти, научи „Ме­ридиан Мач". Трима от тях трябва да се присъединят към от­бора до края на под­готовката в Кипър, както първи информирахме читателите си.

С тях нещата са договорени и остава само да се изчистят дребни детайли око­ло трансферите. Ос­таналите петима ще се присъединят към отбора през лятото, когато ще стартира пълната промяна на отбора. 

Новият из­пълнителен директор на „сините" Павел Колев бе категори­чен, че на „Герена" трябва да се сложи край на привличането на легионери и ще се разчита почти изцяло на българи.

Чужден­ците пък ще се гледат под лупа и за целта предстои да се изгра­ди истинско скаутско звено, каквото до момента има­ше само на книга.

„Сините" разчи­таха единствено на Кирил Вангелов, който обаче си стоеше най-вече на „Герена". При уволнението си Вангелов дори призна, че повечето нови попълнения са били взети без него­вото съгласие.

От Левски са категорични, че вече няма да взимат нови играчи на проби през зимата. Това разкриха запознати с намеренията на треньора Георги Дерменджиев. "Сините" едва ли ще се подсилят с футболист от чужбина през този трансферен прозорец.