Президентът на Славия и член на Изпълнителния комитет към Българския футболен съюз Венцеслав Стефанов отново говори за съдийството на мача между "белите" и Левски от Първа лига.

Стефанов има претенции към отсъжданията на главния съдия Станислав Тодоров при успеха за "сините" с 3:0 на 3 март. Дългогодишният футболен ръководител отново изрече думата "директива" относно евентуалния шампион на България през 2019 година. 

Вижте класирането в Първа лига!

"Имам вина, че не ми издържаха нервите и казах на този човечец някои неща, които съм готов да ги потвърдя пред всички. Не може по този начин да се подиграва с труда. Сложиха този човечец да свири, а той се гавреше с футболистите през цялото време. Същият този човечец преди година-две ръководи мача между Пирин и Витоша. Футболистите на Пирин спряха, защото имаше явна засада, но той даде знак играта да продължи и може би искаше сам да вкара гол. По този начин Пирин изпадна от Първа лига, много е грозно. Този човек да престане да свири и да се гаври с хората. Върши много лоши неща. Идва (директивата) от тези, които управляват Левски. Твърде стар съм да се обърна или да се наведа. Гледайте мача в неделя (Левски-Лудогорец). Колегите ще минат през същата мелница, през която минах. Това е престъпление", коментира Стефанов пред БНТ. 

Той говори за представянето на Славия през сезона. "Удовлетворен съм от играта на отбора, но сезонът ни не върви по най-добрия начин. Доволен съм от мотивацията и мъжеството, въпреки че имаме млади момчета. Онзи ден пуснахме две 17-годишни момчета. Твърдо сме решени да даваме шанс на млади българчета. Дано и другите го разберат", добави Венцеслав Стефанов.