Левски трябва да създава повече голови положения, заяви треньорът на отбора Георги Дерменджиев преди двубоя срещу Черно море през уикенда. Той добави, че неговите футболисти са длъжни да преодолеят чисто психологически двете поредни загуби във Варна, с които до голяма степен загубиха шансове за двата трофея в България.

"Черно море има достатъчно добри играчи, които ще заместят тези, които няма да играят. Едва ли ще им се отразят кой знае колко 120-те минути през седмицата, защото те са подготвени за това. При нас може и да има някакъв психологически момент заради двете загуби във Варна, но мисля да го преодолеем", заяви старши треньорът на Левски.

"Всеки противник е различен. Когато завърши мача, можем да говорим и да правим анализи. Имахме малко голови възможности срещу Ботев, но се надявам във Варна да имаме повече", добави Дерменджиев.

Треньорът на Левски на практика потвърди информацията, че клубът има нов скаут, въпреки че не спомена името Богдан Патрашку. Дерменджиев обясни, че вече е водил разговори с него за селекцията, а колкото до тримата с изтичащи договори, старши треньорът бе лаконичен. Той заяви, че те повече няма да играят, дори и при контузии на титуляри.

"Аз мисля, че всичко е ясно - няма да им бъдат подновени договорите. Това означава, че аз няма да ги ползвам. Тези момчета правеха всичко възможно, за да помогнат на Левски. Колкото до скаута, аз го познавам. Разговарях с него вчера, така че всичко е в рамките на нормалното. Дори закъсняхме с тази позиция", каза той.

"Нашата политика е да следим и децата от школата ни, така че ще има играчи (дори и при контузии и отсъствието на Яблонски, Кабрал и Цветкович)", завърши Дерменджиев.