Вратарят на Левски Николай Михайлов започна тренировки с тима. Както е известно, опитният страж получи травма на дясното коляно, която го извади за началото на сезона. Днес обаче стражът на България се включи в заниманието, което бе за футболистите, които не взеха участие в сблъсъка с Ружомберок от Лига Европа. 

Очаква се от понеделник Михайлов да започне подготовка наравно с основната група.

В същото време се разбра, че юношеските формации на Левски вече ще са задължени да играят в система 4-3-3. Това заявиха директорът на школата на "сините" Йончо Арсов и главният методист доц. Емил Атанасов на пресконференция на "Герена".

Двамата довериха, че е било преценено, че тази система е най-подходяща за тактическото израстване на юношите на клуба.

За отбелязване е, че Левски ще изповядва футболната философия на Аякс, като в холандския гранд от край време използват задължително 4-3-3 в школата си. Арсов и Атанасов разкриха и нови имена, които се присъединяват към клубния ДЮШ.

На очи се набива името на Христо Арангелов, който става главен треньор на възрасти от 16 до 19 години. До съвсем скоро Арангелов водеше Септември София в Първа лига. Тодор Симов пък ще е главен треньор на възрасти от 13 до 15 години, а Данаил Иванов ще отговаря за най-малките. Последният и досега е работил с децата на "Герена".