Бившият нападател на Левски Валери Божинов посъветва ръководството на клуба да не продава правещия силен сезон Станислав Иванов. Младокът е несменяем титуляр при сините и в изминалите мачове има 7 гола.

"Станислав няма да се помисли за много добър футболист и да хвръкне в облаците, казвайки си "Аз съм уникален". Напротив - от добро семейство е, скромно момче е. Ще продължи да работи и да иска да надгражда и да се развива. Хубчев няма как да го остави да си вирне носа, а ще го държи на земята", каза Божинов пред Канал 3.

"Аз ако съм на мястото на Левски, 1 милион евро ще са ми малко за Станислав Иванов. Бих искал 5 милиона евро. Някой ще каже "Ти луд ли си, той какво е направил?". Мога лично да посъветвам Левски и господин Божков, Павел Колев и Ивайло Петков, че 1 милион евро за това момче и неговия потенциал е нищо. Бих дал заплата от 1 милион евро на това момче, а не да му поставя такава трансферна сума".

"Бих му искал и 10 милиона евро. Минал съм през този път. С него трябва да се работи, да му се говори, да се държи изкъсо. А познавайки господин Божков - човекът е бизнесмен, 1 милион евро за него не са много. От това момче могат да се изкарат без проблем 5-10 милион евро. Ако бъде повикан за баража с Унгария и ни класира на европейско? Не 1 милион, 11 ще струва!", заяви играчът на Ботев Враца.