Изпълнителният директор на Левски Павел Колев коментира драмите с акциите на клуба от тази сутрин. 

"Това, което можем да направим, е да разрешим казуса. Търсих Васил Божков, в момента нямам връзка с него. В някакъв момент ще трябва да говорим. Няма да направим никакъв ход. Акциите са пробрани и не можем да разполагаме с тях. Водят се собственост на Георги Попов. Всички варианти за Левски са възможни".

 

"Вече казах, че цялата администрация продължаваме да изпълняваме задълженията си, за да не блокираме работата. Не искам да влизам в квалификации. Левски, с клуб с 106-годишна история, не заслужава това, но нищо не зависи от нас. Надявах се, че Васил Божков трябва да се раздели с акциите по начин, с който да има варианти за спасение. Сега сме с вързани ръце".

 

"Това, че документите са тук, не означава нищо. Нямам представа защо акциите не са запорирани. Няма причина това да стане, защото дружеството функционира нормално и всичко е редовно.  Това, което знаем, че докато няма вписване в книгата на акционерите, смяна на собствеността няма. Най-добрият вариант е акциите да бъдат върнати на Левски, което носи и последствие. Но това може да освободи клуба от морална обремененост, която според мен спъва клуба, който има огромен потенциал", каза Колев.