Легендата на Левски - Емил Спасов, коментира драмите в клуба. Той заяви, че на "Герена" от години цари колективна безотговорност и добави, че се надявам с очертаващото завръщане на Наско Сираков, ситуацията най-накрая да се стабилизира. 

"Никой от нас не е очаквал това, което се случи с Левски. С идването на Божков нещата се успокоиха и започна да се гради и отбор, макар на приливи и отливи. За жалост се случиха тези неща с главния спонсор, откъдето тръгнаха проблемите. Поклон пред нашата публика, за всичко това което прави. Аз мисля, че нещата ще се стабилизират. Преминава всичко обаче през едно голямо чакане. Дано всичко прословутите акции мине както трябва.

Негативите, които се натрупаха като пари, данъци и проблеми, тежат на гърба на клуба. Все още доста стари задължения трябва да се изплащат. Бих желал собствениците на Левски да са повече от един. Акциите трябва да имат стойност, която при положение, че стане проблем, да има възможност да се реагира, а не да ги чакаме от Дубай. Ние, левскарите, се надяваме, че това ще се оправи и отборът ще тръгне нагоре.

Да сте чули някой да е поел отговорност за нещо в Левски през последните години? От години е една колективна безотговорност. Надявам се, че с идването на Сираков, ще се променят нещата. Той знае как да измъкне Левски. Не може легенди на Левски, да ги няма в ръководството и управлението", заяви легендата Спасов пред БНТ.