Премиерът Бойко Борисов отново коментира драмата с акциите на Левски. Той заяви, че няма нищо общо с 26-кратния шампион на България и добави, че ако някой иска да направи добро на "сините", ще предаде акциите на легендата Наско Сираков. 

"Какво общо имам аз с Левски, за да ми се пращат писма? Не се интересувам изобщо и няма да коментирам тази тема. Вие се излагате, влизате в тема и всеки ден го правите. Защо? За какво Левски ще ми пише писмо? Кои акции? Защо се вкарвате в тази шашмалогия. Те нарочно го правят, вие им ставате ретланслатор и после се обиждате. Какво общо имам аз? Някой ако е искал да направи добро на Левски, ще предаде на Наско Сираков още веднага акциите и ще приключи темата.  

Ако има такова писмо наистина, ще го скъсам и ще го хвърля в коша. Защото нямам нищо общо с това. И ще дойдете да ме питате вече дали е хвърлено. Заповядайте утре. Ще им кажа утре, че съм го хвърлил. От София до тук бихте път. Дайте да видим първо училището. Погледнете къде са учили българчетата”, каза Бойко Борисов.