Левски няма да може да осребри един от играчите, които се котират най-добре на пазара, пише "Меридиан мач".

Става въпрос за Холмар Ейолфсон, който през зимата бе спряган за трансфер в Англия. Твърдеше се, че сериозен интерес към него проявява Борнемут. "Черешките" обаче така и не отправиха оферта, която да задоволява "сините". Исландецът бе спряган за трансфер и сега, защото на "Герена" не крияту че имат нужда от свежи пари от продажба на футболисти. Ейолфсон обаче трудно ще може да бъде сложен на сергията. Причината за това е операцията, на която трябва да се подложи непосредствено след като приключи първенството.

Националът на Исландия страда от херния, но е обявил, че ще стисне зъби и ще доиграе шампионата. Така постъпи през есента и Станислав Иванов. Лекарите обаче са категорични, че хирургическата интервенция няма как да бъде избегната. Така Левски трудно ще може да го продаде, както се смяташе до момента.

Според запознати Холмар също нямал намерение скоро да си тръгва от България. Исландецът дори се е съгласил да продължи кариерата си на "Герена" с орязана заплата. Преди него това е сторил и Паулиньо. И двамата са категорични, че не бързат да се сменят клубната си принадлежност.

Не е ясно обаче на какво мнение ще бъдат агентите им. Те имат да взимат сериозни суми от Левски, които са им били обещани при подписите на клиентите им.