Босът на Славия Венцеслав Стефанов коментира думите на изпълнителния директор на Левски Павел Колев относно телевизионните права. 

Колев заяви по-рано, че "остава горчив вкус, че решенията не се взимат реално от клубовете и тяхното мнение не е важно".

"Искам да го питам Павел Колев като 7 години беше в БФС питаше ли той клубовете. Или казваше, че решенията ги взима БФС. На клубовете се казва какви са предложенията и клубовете решаваме на кое предложение да се спрем. Кое му е горчивото в устата на Павел Колев?! Че не е на масата да разпределя порциите ли?! Питам го", започна Стефанов пред Спортал.

"Може ли 30 клуба да са съгласни, само на Наско Сираков и на този господинчо им е горчиво в устата! Гришата ги подкрепи, ама с половин уста. За малко да свалят гащите. Питах техния представител: "На вашия собственик оборотите как са? Има ли увеличение?" 

"Казва ми: "С 60% са намалели". А така! Викам: "А имате ли рекламодатели? Някой иска ли да рекламира при вас?" Казва: "Не, няма". Няма и да има. Затова нямам намерение да отказвам на този, който предлага да дава пари 5 години."

"Ако за тях тези пари са нищо, нормалните хора уважават парите. Явно за тези, които имат борчове по 50 милиона лева, тези пари са малко. Като не уважаваш парите, винаги ще имаш горчив привкус. Павел Колев смята, че животът се върти около тях и без тях няма да има утро."

"Левски може да претендира за правата само на 15 мача - тези, на които е домакин. Аз й казах на представителката на телевизията, нека Левски си излъчват тези мачове сами. Да видим докъде ще стигнат, след 3 месеца ще дойдат да се молят. А ако са в "А" окръжна група, има доста време, докато се върнат."

"Левски няма друг избор освен фалит. Ако искат да не агонизират. След златния дъжд идва градушка. Баба ми викаше, че много хубаво не е на хубаво. Левски цял живот беше под вимето и цицаше, така бяха свикнали. Е, сега трябва да плащат."

"И сега Павел Колев взел да има лош вкус в устата. 7 години ревностно защитаваше решенията на БФС, беше като Павлик Матросов отпред, а сега като котенце ходи по Наско Сираков и се обажда къде не му е работа. Да седи и да си трае, че още за "бургаски вечери" не му се е разминало", завърши Венци Стефанов.