Кампанията за продажбата на абонаментни карти в Левски за новия сезон върви „катастрофално слабо”, заяви акционерът в клуба Константин Папазов пред NOVA. 

Баскетболният специалист вярва, че това е най-прекият път към спасението на „сините”, но призна, че е разочарован от резултатите до този момент.

Кампанията върви катастрофално слабо. Или аз имам друго мислене и живея в друг свят, или.. когато започна кампанията аз бях сигурен, че Сектор „Б” ще бъде разпродаден. Защото смятам, това е моя гледна точка, никой не ангажирам с нея, че 90 лева са 17 кутии цигари, които повечето пушачи пушат в рамките на 17 дни в месеца.

90 лева струва годишната карта за Сектор „Б”. Това се пада по около 4,5 лева на мач при положение, че имаме 18 или 20 мача за сезона. Мислех си, че докато изляза от карантина, 5000 карти ще бъдат продадени. Никой не може да ми обясни защо не са продадени 17 000 карти. Това е най-прекият път към твоето желание да помогнеш”, коментира Тити Папазов.

Междувременно част от по-малките фенклубове на Левски са започнали да внасят дарения в клуба, с които да помогнат за стабилизиране финансовото състояние на "сините".

Организацията "Ветерани Люлин" и внесла 777 лв. в касите на клуба, а информацията бе разпространена от Националния клуб на привържениците на Левски. От там призоваха останалите фенове на отбора да последват примера на колегите си.

Дори бе разпространено платежното нареждане, с което се доказва внасянето на средства в касата на клуба.