Нападателят на Левски Найджъл Робърта, който уси­лено е спряган за преминаване в турския гранд Галатасарай, бе "атакуван" от фенове на лъвовете в една от социални­те мрежи.

Според турските медии нидерландецът е считан за сигурно ново попълнение на Чим Бом това лято. Сините в момента избират най-добра­та оферта от финансова гле­дна точка за атакуващия футболист, за да се закърпи бюджетът, пише "Тема спорт".

Робърта бе публикувал снимка в една от социалните мрежи, а под нея фенове на турския гранд написаха: "Ела в Галатасарай" и "Стани лъв". Това бяха едни от коментарите, а по-долу привържени­ците на тима продължиха с "атаката си" към нидерландеца, като приветстваха и за "добре дошъл".

Наскоро изпълнителният директор на Левски Павел Ко­лев призна, че Найджъл Робър­та и Паулиньо са едни от най-конвертируемите футболи­сти на сините и двамата са най-близо до трансфер. Сто­личани могат да вземат доб­ри пари също така и от про­дажбата на Холмар Ейолфсон и Станислав Иванов, но до момента от "Герена" не са обявили изходящ трансфер.