Халфът на Левски Симеон Славчев се разкая с изявление във "Фейсбук" след загубата с 0:2 на "сините" срещу Берое в понеделник.

Биткаджията на "сините" се превърна в антигерой за състава на Георги Тодоров, след като видимо не беше физически готов, за да започне като титуляр, а малко след средата на полувреме си отбеляза и автогол за 1:0 за "заралии". Славчев обаче се реши да се извини пред "сините" фенове.

Ето и пълното изявление на Славчев:

"Благодаря на всички сини фенове за подкрепата! Извинявам се на Вас , че Ви подведох , подведох съотборниците си , треньора и себе си ! От голямото си желание да помогна на отбора , взехме неправилното решение да играя и контузията на бедрото се поднови ! Извинявам Ви се и Ви обещавам , че ще се върна по-силен , по-мотивиран и готов да играя за Вас и за Левски !

Не толкова ситуацията с автогола ме боли , а че с течение на мача усетих , че отново няма да мога да бъда с Левски в този труден момент и скоро няма да мога да играя за Левски ! Боли ме , защото Левски е единственият клуб в кариерата ми , в който съм искал истински да бъда , да играя за Клуба без задни мисли за пари и развитие на кариера ! Житейския ми път и този на ФК Левски явно са осеяни с трудности и препятствия в този момент , но аз съм сигурен , че след всяка буря изгрява слънце ! Аз имам нужда от Левски , Левски има нужда от мен !

Само Левски и скоро ще се видим на терена!"