Гръцкият АЕК засилва интере­са си към нападателя на Левски Найджъл Робърта, пише "Тема спорт". Преди време от атинския тим признаха, че са наблюдавали двубои на 22-годишния Роберта и биха искали да го имат в състава си.

Те оба­че подчертаха, че до трансфер може да се стигне само ако се разделят с някоя от звездите си. Тогава от АЕК разкриха, че пред­почитат да вземат Найджъл ка­то свободен агент, защото Левски е в лошо финансово състоя­ние. Нападателят обаче няма как да разтрогне със сините и гърците ще трябва да извадят сериозна трансферна сума, за да го имат.

До края на месеца трябва да има раздвижване и по евентуал­ни продажби на Паулиньо, Стайн Спиерингс и Станислав Иванов. С техни трансфери на "Герена" се надяват да закърпят бюдже­та. Халфът Спиерингс е в поле­зрението на германския втородивизионен Зандхаузен.

От "Герена" са в шах от исландския централен защитник Холмар Ейолфсон. Той продължа­ва да се възстановява в родина­та си. Сините искат да го про­дадат, защото не могат да му плащат заплатата.