Един от собствениците на „Левски“ Константин Папазов, който очаква да получи обещаните от главния акционер Наско Сираков пакет акции, отново коментира дарението от 500 000 лева, което „Левски“ получи от фирма „Интръст“ на Делян Пеевски.

"Парите са дарени от фирма, доколкото знам. Парите са влезли в касата. Това беше част от кампанията, в която трябваше да се съберат спешно милион и половина. Дали са безвъзмездно? Трябва да се обадя да питам в болниците, където са дарените апарати, дали са безвъзмездно, да видя как ще е при нас.“

На въпрос има ли влияние в „Левски“ г-н Пеевски, Тити сподели: „Вие да се забелязали такова влияние? Аз не съм забелязал такова влияние. Нормално е, ако закъсаме, утре г-н Пеевски сигурно вероятно да помогне отново. Тогава се е свързал чрез своя адвокат с Павел Колев. На мен не ми се е обадил. Но аз също ще потвърдя, че ако Делян Пеевски ми се обади и каже, че иска да помогне, ние бихме приели.“

"Прекалено се демонизират някои фигури в държавата и се опитваме да се правим на по-светци от Папата. Дали съм човек на Пеевски? Аз съм човек на моите родители, които са ме създали, които са ме възпитали. Човек съм на моето семейство и имам волята да гледам всеки в очите, защото никога не съм зависил от никого".

"Може би, не се срамувам да кажа - моят учител казваше, че всеки има църква, в която да се кръсти. Моята църква беше Георги Илиев и никога не съм се срамувал да го казвам. Независимо какъв е бил той и т.н. Това е метафора, че няма човек, който да е хипернезависим".

"Не, не съм човек на г-н Пеевски, но бих станал с удоволствие, ако г-н Пеевски каже - заради Тити Папазов, защото виждам, че много емоционално обича „Левски“, ако той даде, ще ги взема, ще помогна на „Левски“ и съм готов да стоя пред стадиона и който иска да ме плюе в лицето затова, че съм ги взел, съм готов и този срам да понеса, само нека касата на „Левски“ бъде пълна и отборът да бъде такъв, какъвто искат хората“, каза Тити Папазов.