Един от тарторите на сектор “Б” - Любомир Костадинов-Младежа, сериозно оплю Тити Папазов и Павел Колев. Костадинов публикува няколко поста във "Фейсбук" срещу собственика на 35% от акциите на Левски и изпълнителния директор на "сините".

“Господ винаги белязва по някакъв начин лицемерите и лъжците”, написа Костадинов под снимки на Папазов и Колев.

“След като съм каза А, ще кажа и Б! Ако тръгна да пиша тук за всичко, в което тези двамата излъгаха мен лично и индиректно и цялата левскарска общност, ще трябва да напиша роман! Изпращам Ви на лично съобщение телефонният ми номер, можете да ми звъннете и ще ви дам моята гледна точка по въпроса! След това Вие ще можете да обясните на когото решите!”, пише още Младежа.

Малко по-късно Костадинов отговаря на друг запалянко на сините относно призива, че трябва да бъдат измислени действия в името на Левски.

“Планът, който беше съставен от двете национални организации на Левски, беше тотално отхвърлен и обявен за смъртна присъда! Тези, които определиха този план по този начин, не предложиха алтернативен, а предложиха да произвеждат ароматизатори тип борче и един лев да влиза в клуба!”, пише един от тарторите на сектор “Б”.