Легендата и настоящ президент на Левски Наско Сираков се срещна с фенове на тима по време на турнира "Синьо лято", който се провежда в Албена. 

"Аз очаквах, че сте ме поканили на ядене и пиене, а вие сте ми организирали другарски съд. Никога не съм казвал, че по-важни са ми неорганизираните привърженици. Напротив - ценя Националния клуб на привържениците на Левски и ще разчитам много на него в предстоящата кампания за членските карти!", каза Сираков, цитиран от сайта levski365.com.


 
Босът на "сините" обеща, че през следващата седмица ще се проведе пресконференция, на която той и изпълнителният директор Павел Колев ще отговорят на множеството въпроси, които останаха без отговор. 
 
"Положението в Левски е много тежко и нито аз, нито самият клуб ще се превръщат в адвокати на някого във фенски конфликти. "Нямам план А за Левски, камо ли да имам план Б", добави той на въпрос какъв е резервният му вариант, ако не намери финансиране", каза още Сираков. 


 
Той обаче обеща след въпрос на привържениците, че ще допусне да бъде направен одит на клуба от някоя от четирите големи и най-авторитетни одиторски фирми, стига обаче цената за това да бъде поета от привържениците.
 
"Парите са на Тити Папазов и идват от негова фирма. А що се отнася до това защо при това положение е върнат първо заема към него, а не са правени плащания към НАП например, то отговорът е, че това са условията на краткосрочния заем. Имам пълно доверие на Павел Колев  и обещавам клубът да даде пълна информация какво и на кого дължим", завърши Сираков.