Капитанът на Левски Николай Михайлов бе видимо ядосан от поредната издънка на "сините" този сезон. Левски падна с 0:1 от Лудогорец и в момента се намира на срамното 12-о място в класирането.

“Мачът вървеше към хикс, но не успяхме. Продължаваме да правим едни и същи неща. Повтаряме все едни и същи грешки”, заяви Михайлов.

“Лудогорец няма нужда от съдийска грешка или подкрепа на съдиите. Всички видяхме, че Здравко Димитров е зад средата на терена. Смешно е, несериозно е. Всички знаят и го виждат, че Лудогорец е по-добрият отбор. Мачът беше за чист хикс, въпреки несъществуващата засада, която ни вдигнаха”, допълни капитанът на сините.

"Младите не могат да изкарат напрежението. Всеки мач се повтарят едни и същи неща. Намислили сме нещо с треньорски щаб. Дай Боже срещу Локо (Пловдив) да вземем трите точки".

"Преди беше лесно. Влизаме аз и Живко, но играем с класни чужденци и опитни футболисти. Сега играят трима млади и е най-лошото, че няма ротация, закъсняхме със селекцията. Цялата ми фамилия е от Левски, опитвам се да дам всичко от себе си за кулба. Гледаме напред".

"За нас всеки мач е дерби, излизаме за победа, но в последно време това не ни се получава. В момента имаме затруднение напред, а също така много лесно пускаме голове".

"Жизненоважно ни е да взимаме точки във всеки мач. На мен лично ми е неудобно да гледам Левски на това място в класирането”, обясни Михайлов.