Помощник-треньорът на Левски Живко Миланов заяви, че "сините" не бързат със зимната селекция, за да не допуснат грешки. На "Герена" търсят нови защитници и халфова, като се спрягат имена от България и чужбина.

Доскорошният защитник говори пред медиите преди първата тренировка за 2021 г. Той добави, че Славиша Стоянович има леки здравословни проблеми и заради това ще се присъедини директно към лагера в Хърватия. Там Левски ще изиграе 5 контроли.

Ето какво каза Живко Миланов:

"Старши треньорът има лек здравословен проблем и трябва да премине медицински прегледи в Словения. Ще бъде с нас директно на лагера в Хърватия. Засега няма нови футболисти. Трансферният прозорец е отворен и има доста набелязани имена, но не бързаме със селекцията. Разполагаме само с футболистите от миналата година. Има няколко напуснали. Има футболисти, които се следят. Не искаме да правим грешките от изминалите години - да се подписват договори с футболисти, гледани в Youtube. Зимният период е по-труден за трансфери". 

"Ще имаме около пет контроли в Хърватия. Следим българи и чужденци. Имаме едни параметри, които са ни зададени от ръководството и трябва да влезем в тях. Не можеш да харчиш повече, отколкото влиза в клуба. От миналата година със заплатата на един футболист ние трябва да вземем петима. Надявам се да не направим грешки и да не прибързаме, а да вземем точните футболисти, които отговарят за Левски". 

"Сигурен съм, че Левски ще изглежда по различен начин. Трябва да се вземат няколко нови попълнения. Ще има време да се направи подготовка, да се направят нужните анализи. Надявам се Левски да изглежда по различен начин. Ще има раздяла с някои футболисти, но е въпрос на преговори".