Бившият бос на Левски Васил Божков успокои хилядите "сини" фенове и заяви, че няма да иска никакви пари от клуба.

Бизнесменът потвърди, че е най-големият кредитор на Левски. Той направи коментар на своята страница във Фейсбук и допълни, че ще помага с каквото може на клуба. 

Както е известно, изпълнителният директор Павел Колев, който напусна поста преди няколко дни, благодари на всички бивши собственици - Томас Лафчис, Тодор Батков, Александър Ангелов, Николай Иванов, Иво Тонев, Спас Русев, които направиха различни жестове, за да може Левски да продължи да съществува в тези тежки времена.

Ето какво написа Васил Божков:

Факт е, че съм най-големият кредитор на “Левски”. Никога няма да поискам даденото обратно. И винаги ще помагам, с каквото мога. 

Към днешна дата “Левски” е в ръцете на #хунтата. Съдбата на отбора зависи от Бойко Борисов, Шиши и КПКОНПИ. Във всеки един момент КПКОНПИ може да унищожи клуба по същия начин, както унищожиха компаниите ми. Това беше и целта им. Да направят “Левски” и феновете му заложници. 

Резултатът е наяве. Помислете какво беше състоянието на клуба преди година и какво е сега. Тогава предупредих феновете какво ще се случи. Сега ги питам - защо ББ и Шиши искат да поробят “Левски” отново?

#БъдетеЗдрави

P.S.: Не забравяйте от кого купих акциите.