Младата звезда на ЦСКА 1948 Георги Русев коментира нападателя на Левски Валери Божинов преди неделния мач между двата отбора от 19-ия кръг на efbet Лига.

През есента "сините" разбиха "червените" с 3:0, а преди сблъсъка се появи клип с бившия нападател на Ювентус и Манчестър Сити. В него той чисти обувките си и сипе обиди по ЦСКА, най-вероятно именно 1948. "По принцип това е бъзик, но пък Валери каза доста грозни неща спрямо нашия отбор", заяви Русев сега в интервю за "Мач Телеграф".

Той добави, че не очаква сега да има чак толкова груба шега, но не изключва отново да има бъзици, по-умерени. "Такива вървят непрестанно между нас и него. Имаме закачки, но не вярвам този път да има такъв клип", каза още Русев.

Той се върна и към загубата с 0:3 на "Герена" през есента. "Причините за резултата са много. бяха и доста по-агресивни от нас. Феновете, защото тогава все още имаше публика по трибуните, също ги вдигнаха много. Мачът се разви изцяло по техен план. Играхме по-слабо, това е. Надявам се да не го повторим", добави 22-годишният младежки национал.

Накрая той коментира и напускането си на Левски преди време. "Това вече е минало. И да съжалявам, и да не съжалявам – няма да се върне. Нещата са се развили така. Получих шанс да се развия. Стигнах и до ЦСКА 1948, където се чувствам добре и разчитат на мен. Затова не се връщам към миналото, а гледам само напред", завърши Русев, който през този сезон има 5 гола и 2 асистенции в първенството.