Нов обрат е настъпил в развитието на сагата около преговорите за Найджъл Робърта, информира журналистът Пабло Иглесиас Маурер от американското издание „The Athletic“.

Според него, Ди Си Юнайтед все пак е проводил свой представител за преговори с Левски, въпреки че преди това колегата му Стивън Гоф от „Вашингтон Поуст“ обяви, че американският тим не е успял да изпрати свои представител в София.

Сега излиза, че за разговори със „сините“, Робърта и неговия агент е пристигнал Николас Фрутос. 39-годишният аржентинец от началото на тази година е помощник-треньор в Ди Си Юнайтед.

Специално за пътуването му до София американският клуб е издействал изключение на правилата за полети, въведени заради пандемията от коронавирус.

Фрутос се е срещнал с Найджъл Робърта и неговия агент през уикенда и е гледал мача на Левски срещу ЦСКА 1948. Не е ясно дали бившият играч на Андерлехт не е останал да гледа днешния домакински мач на "сините" срещу Берое за купата на България. Според информацията на Пабло Иглесиас Маурер, сега топката е в полето на Ди Си Юнайтед.