Президентът на Славия Венцеслав Стефанов не скри радостта си след елиминирането на Левски от 1/4-финалите за Купата на България. "Белите" се наложиха с 2:1 с гол на Калоян Кръстев в 89-ата минута и се присъединиха към Лудогорец и Арда Кърджали. ЦСКА и Ботев Враца утре ще определят последния участник на 1/2-финалите.

"Играхме доста добре, момчетата се бориха мъжки на много тежкия терен. Убеден съм, че заслужено победихме. Калоян Кръстев може да бъде най-добрият не само в Славия, но и в националния отбор, ако прави това, което се иска от него. Преди време Михтарски казваше: Ако искаш да ядеш круши, трябва да седиш под крушата".

"Който и да ни се падне на полуфиналите, ще е бъде тежко. Всички отбори искат купата, но само един ще е победител. Дай боже, това да сме ние и да се окичим с трофея. Искам да завърши това първенство и да се стягаме за следващия сезон. Когато съм с червени обувки и червена блуза, винаги бием Левски. И днес така стана. Разбирам от по-деликатни работи, за футбол питайте треньора Тарханов", каза Стефанов.

Снимка: Lap.bg